Nyhed
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Attraktivt byhus i Ramsherred

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder attraktivt byhus i Ramsherred - Rudkøbings smukke brostesbelagte gade, hvor det gamle købstadsmiljø er velbevaret. Huset fremstår velholdt og moderne, renoveret med respekt for husets alder og arkitektur. Fra husets hems er der kvist, hvor kaffen kan nydes - der er smuk udsigt over havet med Langelandsbroen og Lunkebugten i baggrunden. Gå-afstand til badestrand, lystbådehavnen, gå-gade, indkøb samt offentlig transport.

Ud over selve boligen er der anneks med 22 kvm bolig, som er indrettet med værelse med plankegulv, badeværelse med brus og væghængt toilet.

Til ejendommen hører skøn og velanlagt have med drivhus, højbede, bærbuske og rabarber. Carport med indkørsel direkte fra Havnegade.

Ejendommen:
Fra det charmerende og brostensbelagte Ramsherred træder du ind i husets entre med klinker og gulvvarme. Rummeligt køkken-alrum med klinker og gulvvarme samt lækkert IKEA-køkken med Quooker. Fra Køkken-alrum er der udsigt til Ramsherred med de gamle smukke huse samt gårdhave med anneks. 1. salen fremtræder lys og lækker og indbydende og byder på skøn opholdsstue med plankegulv og
ovenlysvindue. Soveværelse med indbyggede skabe og plankegulv. Lækker hems med kvist - hvor kaffen kan nydes - der er smuk udsigt over havet med Langelandsbroen og Lunkebugten i baggrunden. Gå-afstand til badestrand, lystbådehavn, gå-gade og offentlig transport.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Pippi på tlf. 3161 6052 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Pia Pippi Sprogøe på tlf. 31616052 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Ramsherred 63

5900 Rudkøbing

boligID: 10634

Kontantpris

1.995.000 DKK

Udbetaling

100.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.547 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

8.118 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

7.032 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

132 m2

Værelser

2

Grundareal

416 m2

Byggeår

1887

Energimærke

A2010

Etage

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Ramsherred 63, 5900 Rudkøbing.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Pia Pippi Sprogøe på 31616052 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering