placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

ATTRAKTIV landbrugsejendom på 4.2 HA, med Stald med FLEKSIBLE BOKSE (4-8 BOKSE)

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder ATTRAKTIV landbrugsejendom på 4.2 HA, med Stald med FLEKSIBLE BOKSE (4-8 BOKSE), Udmugning med Staldcat mulig - ligesom bigballer kan sættes ind i stald/ lade med traktor med frontlæsser. Tilhørende maskinhus med stålspær og loft til kip. Vaskeplads til traktor / heste. Stuehus i røde sten og med flot JKE køkken. Jorden med tilhørende folde ligger samlet ved ejendom med mulighed for at etablere ridebane.

Kort afstand til skov og strand ved det skønne Helnæs Bugten, hvor der både er godt fiskevand og gode muligheder for vandsport såsom havkajak, windsurfing mfl..

3 km til Haarby med gode indkøbsmuligheder i REMA 1000, Netto og Brugsen. Godt handelsliv med bager, tøjbutik, isenkræmmer m.fl. Vuggestue, børnehave, skole. Aktivt foreningsliv med et alsidigt udbud af fritidsaktiviteter, svømmehal, biograf, hal, multibaner.

Ejendommen opvarmes med kombifyr, dvs. at der både kan fyres med træpiller og brænde.

Til ejendommen hører lukket have med skøn the-pavilion.

Stuehuset indeholder:

ENTRE med trappe til 1. sal. Lækkert JKE KØKKEN - harmonisk landkøkken med hvide elementer og træbordplader - klinker med gulvvarme samt udgang til gårdspladsen, hvor kaffen nydes på en sommerdag. Dejlig SPISESTUE med plankegulv og gulvvarme. Skøn OPHOLDSSTUE med plankegulv, gulvvarme og kig til hestefolde. BADEVÆRELSE med brus og gulvvarme.

1 Salen indeholder: REPOS. TOILET. SOVEVÆRELSE med plankegulv og udsigt til mark og skov - stå op til et skønt kig til dyrelivet, bukken på marken m.fl. VÆRELSE med kig til hestefold.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Jannick Rask Nøddekær på tlf. 2176 5303 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Strandby Skov 3

5683 Haarby

boligID: 10473

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Strandby Skov 3, 5683 Haarby.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Jannick Rask Nøddekær på 2176 5303 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering