Arkitektonisk perle med smukke detaljer

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler tilbyder nu denne klassiske Hunderup villa fra 1929 med mange virkeligt smukke detaljer. Villaen er opført i rødsten med rødt tegl, og er løbende moderniseret, men hele tiden med respekt for det oprindelige udtryk. Villaen ligger lidt tilbagetrukket fra Hunderupvej, og har indgang og indkørsel fra Chr. Richardts Vej.

Du ankommer til villaen af bred trappe med jerngelænder til hoveddøren. Indenfor er der entré med adgang til stuer og køkken. For nuværende er der separat køkken og spisestue, som det jo hørte sig til i 1929. Ønsker man at åbne op og lave et køkken/alrum, er der fin mulighed for dette. Man kan få et smukt rum med originale stuklofter og trægulve. Spisestuen har masser af lysindfald, og der er ydermere adgang til hyggelig havestue, hvor der er plads til et par stole eller en lille sofa. Her kan den første forårssol nydes med en god kop kaffe eller et glas vino. Der er udgang til haven fra havestuen via den nyere dør med palævinduer. Tilbage i villaen er der fransk dør fra spisestuen til opholdsstuen. Der er igen flotte gulve og originale lofter med stuk. Der er to opholdsstuer en suite med dobbelt fransk dør. Den store stue vil naturligt være opholdsstuen, mens den mindre stue fungerer som bibliotek med indbyggede reoler. Det kunne også være et smukt hjemmekontor eller praktisk legerum. Mulighederne er mange.
På 1. salen af denne villa finder du 3 gode værelser samt badeværelse med badekar. Det store soveværelse har udgang til altan, og her er indbygget skabe. Kvistene på denne etage har nye vinduer. De to børneværelser er fornuftige i størrelsen, og det store værelse har tilmed adgang til 2. salen, som er udnyttet til beboelse. Dette er dog ikke en del af m2 på BBR, men ekstra m2. Der er flugtvej så det kan registreres til bolig om man ønsker dette. Her er fuldt isoleret og Velux vinduer. På gulvet er der plankegulve.

Endelig har villaen en fin kælder med gæstebadeværelse. Her er bryggers med klinker og udgang til haven. Der er stort disponibelt rum samt to mindre rum som fint bruges til opbevaring eller vinkælder.

Til villaen hører dobbelt carport samt garage. Der er nem lille have og flere områder med terrasser således der kan etableres flere hyggeområder. Det er en villa som skal opleves for at mærke den rigtigt. Ring derfor endelig for en fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Hunderupvej 125B, Odense M så skal du være velkommen til at kontakte boligtilbolig.dk på telefon eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hunderupvej 125B
5230 Odense M
boligID: 10332
Kontantpris 5.898.000,-
Udbetaling 295.000,-
Ejerudgift pr. måned 3.446,-
Brutto ekskl. ejerudgift 23.991,-
Netto ekskl. ejerudgift 21.007,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 165m2
Kælderareal 90m2
Værelser 6
Grundareal 551m2
Byggeår 1929
Energimærke E
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu