Arkitektonisk flot ejendom fra 1909 - Tegltag fra 2002

Ejendomsmægler boligtilbolig udbyder arkitektonisk flot ejendom fra 1905 til salg i Stenstrup. Ejendommen har tidligere tjent som Administrationsbygning for det tidligere Teglværk. Daværende direktør for teglværket har på en rejse til Østrig ladet sig inspirere, hvilket bl.a. kommer til udtryk i de flotte udsmykkede gavle. Ejendommen er kendetegnet ved at være bygget i god kvalitet, hvilket nuværende ejer har videreført ved at lægge Tegltag på i 2002, som bestemt tager sig smukt ud, som en sådan ejendom fortjener. Ejendommen præsenterer sig med højt til loftet og godt lysindfald. Til ejendommen hører stor lukket prydhave på 1348 kvm. med drivhus, solrig terasse. Fra haven er der udgang til cykelsti samt kun 200 meter til Stenstrup Syd, hvor toget mellem Svendborg og Odense stopper. Her er familien fremtidssikret med let adgang til offentlig trafik med direkte adgang til videregående uddannelsesinstitioner i Odense / Svendborg - Ja, bilen kan endda undværes. Godt velfungerende lokalsamfund med bager, slagter, frisør, lægehus, tandlæge, skole, sportsfacaliteter samt gode dagligvarebutikker som Brugsen og Min Købmand. Til ejendommen hører også carport samt garage / værksted med betongulv og port samt vask med varmt vand. Ejendommen opvarmes i dag med oliefyr, men stik til naturgas er ført ind til ejendommen. Ejendommen indeholder: Entre med trappe til 1. sal. Køkken med spiseplads og udgang til dejlig overdækket terasse. Spisestue med dejligt lysindfald og god loftshøjde, som giver en skøn rumfornemmelse. Opholdsstue med god loftshøjde og godt lysindfald. Badeværelse med brus og gulvvarme. 1. sal indeholder: Rummeligt repos med plads til kontor el. lege- / hyggekrog for børnene. Toilet Soveværelse med kvist. 2 børneværelser, som er adskilt af let væg, som kan flyttes ved ønske om anden ruminddeling. For en uforpligtende fremvisning kontakt sælger, Peter og Inger på tlf: 5123 3276, som selv fremviser deres dejlige ejendom.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se 108, Assensvej, Stenstrup så er du være velkommen til at kontakte Peter Larsen Nielsen på telefon 5123 3276 eller maile til sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Assensvej 108
5771 Stenstrup
boligID: 9143
Kontantpris 950.000,-
Udbetaling 50.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.581,-
Br / Nt ekskl. ejerudgift 4.116,-
Type Villa
Bolig (BBR) 150m2
Værelser 5
Kælder 0m2
Grundareal 1348m2
Byggeår 1905
Energimærke E
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu