500 meter til stranden

Sommerhus beliggende på 1.871 kvm. grund. Skøn udsigt over eng..

500 meter til stranden som er typisk dansk med dejligt frisk badevand. Der er masser af natur på Langø og muligheder for at handle langs vejen ved de mange boder. Du kan også købe brød ved den økologiske bager i Måle. Her finder du også Danmarks måske bedste røgeri, som leverer fisk til flere Michelin restauranter. Vil du selv tilberede fisken, kan du naturligvis også selv fange den, da der er mange fiskepladser på strækningen til Fyns Hoved. Alternativ kan du købe dem hos fiskerne på Fyns hoved.


Ejendommen indeholder:

Dejlig stue med udgang til terrasse.

Køkken med god bord- / skabsplads.

Badeværelse med brus.

Soveværelse med skøn udsigt over eng og natur.

Værelse med køjeseng.

Til ejendommen hører carport samt disponibelt rum.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Kærulden 1, Martofte så skal du være velkommen til at kontakte Erling Rasmus Peter Andersen på telefon 40145257 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Kærulden 1
5390 Martofte
boligID: 10128
Kontantpris 1.150.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.139,-
Brutto ekskl. ejerudgift 4.708,-
Netto ekskl. ejerudgift 4.158,-
Tjek boliglån
Type Fritidshus
Bolig (BBR) 56m2
Værelser 3
Grundareal 1871m2
Byggeår 1987
Etage 0
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]tilbolig.dk

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu