placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

4 længet liebhaverejendom med unik beliggenhed ned til Lillebælt

GIV ET BUD!

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder denne liebhaverejendom, som er en 4-længet landbrugsejendom med 29 HA-jord, beliggende ned til Lillebælt og med storslået udsigt over havet mod Als.

Ejendommens jord består af 23,5 HA-pløjejord samt areal med 2 søer, som giver et fantastisk og rigtigt fugle- og dyreliv ved ejendommen.

Der er tale om en sjælden udbudt ejendom med havudsigt, hvor morgenkaffen nydes ved søens bred, kun et stenkast fra ejendommen.

Den 4-længede gård, "Næsholt" fremtræder særdeles velholdt og skaber en unik stemning af "Morten Korch" idyl med de rødmalede facader og gårdspladsen, som har toppede pig sten "Er du dus med himlens fugle og skovens grønne træer, så har du fundet ind til det, som gør livet allermest værd".

Ejendommen er en naturperle med god varieret jagt og fiskeri. Ejendommens 23,5 HA-pløjejord er bortforpagtet med ophør efter høsten 2024. (kan eventuelt annulleres efter høst).

Ejendommens 3 længer indeholder udover en lade mulighed for anvendelse til værksted, gildesal, gårdbutik eller andre gode projekter, hvor livsdrømmen skal udleves.

Energiforsyningen er jordvarme samt solceller.

Stuehuset består af lækkert HTH-køkken i hvide elementer med kirsebærtræ. Der er gulvvarme og åbent indtil dejlig spisestue med plankegulv og brændeovn, som skaber hygge og stemning. Fra spisestuen er der via fransk dobbeltdør adgang til husets bibliotek, som fremstår lyst og venligt med skøn udsigt til søen i haven - tænk at kunne nyde en god bog, mens solen går ned i horisonten og spejler sig i søens blanke vand eller nyde Carl Nielsens "Tågen Letter" mens ænderne langsomt kommer til syne på søen. Fra biblioteket er der udgang til stor træterrasse, og herfra igen adgang videre ud i haven.

Som en rigtig proprietærgård byder stuehuset også på den fine spisestue med plankegulv, hvor gæsterne trakteres til højtider og andre hyggelige sammenkomster. Kaffen og cognac 'en nydes efter spisningen i den dertil hørende opholdsstue. Til dagligt bruges huset anden opholdsstue, som har plankegulv og dejlig havudsigt - herfra er også udgang til ejendommens skønne have.

Der er ligeledes lækkert badeværelse fra 2012, som er etableret med brus, spa, væghængt toilet, gulvvarme, håndklædetørrer og spots i loftet. Dejligt bryggers fra 2019 med gulvvarme.

1. salen er indrettet med fordelergang med synlige stolper. Rummeligt soveværelse med synlige hanebånd og god skabsplads. Badeværelse med brus, håndklædetørrer og spots i loftet og super fin havudsigt og smykkeskab med glaslåge og lys. Stort rummeligt værelse med kvist. Skøn udsigtsstue med fantastisk havudsigt over Lillebælt, loft til kip samt synlige hanebånd. Fra udsigtsstuen er der udgang til stor balkon.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Lars Mikkelsen på tlf. 51518618 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Sønderhjørnevej 12

5600 Faaborg

boligID: 10715

Kontantpris

6.898.000 DKK

Udbetaling

345.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

3.397 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

35.426 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

28.473 DKK

Type

Lystejendom

Bolig (BBR)

394 m2

Værelser

8

Grundareal

293182 m2

Byggeår

1805

Energimærke

A2020

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Sønderhjørnevej 12, 5600 Faaborg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Lars Mikkelsen på 51518618 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering