placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

304 kvm. bolig med 5 værelser.

Ejendomsmægler boligtilboilg.dk udbyder 304 kvm. bolig beliggende på 1442 kvm. grund i skønne landlige omgivelser. Ejendommen er beliggende 3 km fra Glamsbjerg som er en børnevenlig by, der rummer alt, hvad den aktive familie har brug for: Daginstitutioner, folkeskole, friskole, Gymnasium, STX, HHX, HG og et 10. Klassecenter. Glamsbjerg byder også på gode indkøbsmuligheder og et aktivt foreningsliv.

Velkommen indenfor i denne skønne bolig, som præsenterer sig flot med rummeligt køkken-alrum med gulvvarme og udgang til have via dobbelt fransk dør. Lækkert og velholdt køkken med god bord- og skabsplads. Køkken-alrummet er praktisk indrettet med klinker, som tåler både hund og børn. Dejligt lysindfald i køkken-alrum giver dejlig atmosfære i husets hjerte. Fra køkken-alrum træder vi via dobbelt fransk dør ind i hyggelig stue med brændeovn og trappe til 1.sal. Stor hyggelig opholds-/ fjernsynsstue i vinkel med synlige bjælker - udgang via dobbelt fransk dør til terrasse. Dejligt værelse / kontor. I stueplan finder du også fordelergang samt lækkert badeværelse med gulvvarme, brus, væghængt toilet og håndklædetørrer. Bryggers med bordplads med vask samt søjle til vaskemaskine og tørretumbler, så de er i ergonomisk god arbejdshøjde. Godt værksted er også integreret i stueplan.
1. salen byder på stort repos med mulighed for opholds- / lege- og kontorplads. Toilet. 4 gode værelser giver plads til den store familie eller sammen bragte familie.

Til ejendommen hører dobbelt carport. Ejendommen opvarmes med luft-til-vand varmepumpe.

På ejendommen er der opført stald med 4 hestebokse. Ejendommens grundareal på 1442 kvm. opfylder ikke hestelovens krav til størrelse af folde. Nuværende ejer har lejet jord hos nabolandmand, og der er mulighed for dialog med landmanden om ny kontakt til ny ejer. Stalden vil også kunne anvendes til andre formål såsom værksted.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Lone Maybritt Petersen på tlf. 28558519 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hedekrogen 5

5620 Glamsbjerg

boligID: 11129

Kontantpris

1.995.000 DKK

Udbetaling

100.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.338 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

8.561 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

7.328 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

304 m2

Værelser

7

Grundareal

1442 m2

Byggeår

1898

Energimærke

C

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Hedekrogen 5, 5620 Glamsbjerg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Lone Maybritt Petersen på 28558519 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering