placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

3-længet ejendom med 199 kvm. stuehus, 252 kvm. stålhal samt 357 kvm. længe med fyrrum, værksted med højt til loftet og port i begge ender samt tidligere stald

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder charmerende 3-længet landejendom med flot udsigt over Lindelse Nord med Strynø og Marstal i horisonten. Ejendommen er beliggende på 6.280 kvm. grund med skøn solrig og lukket have. 199 kvm. stuehus med kvist, som præsenterer sig flot med hvidkalkede vægge og sort tag. 252 kvm. stålhal med loft til kip og høj port. 357 kvm længe indeholder fyrrum, værksted med højt til loftet og port i begge ender samt tidligere stald.

Fra gårdspladsen træder vi ind i stuehusets dejlige bryggers med god skabs- og bordplads med vask samt vaske søjle i ergonomisk rigtig højde. Kom med indenfor i husets skønne køkken-alrum med flot udsigt over marker mod Lindelse Nord med Strynø og Marstal i horisonten - her er det bare skønt at nyde morgenkaffen og frokosten. Køkkenet præsenter sig flot med god bord og skabsplads med vitrineskab og kogeø. Klinker i køkken-alrum fungerer fint til både hund og børn i husets hjerte, hvor dagligdagen går ud fra. Rummelig opholdsstue med dejligt lysindfald og udgang til skøn terrasse og solrig og lukket have. I stueplan byder huset også på badeværelse med brus samt skønt østvendt soveværelse med lækkert plankegulv. Entre med klinker og trappe til 1. sal.

1. salen byder på repos og gæsteværelse samt 2 store rummelige værelser fordelt på gavlværelse samt østvendt værelse med kvist.

Rudkøbing nåes i bil på 10 minutter. Rudkøbing er en smuk og velbevaret købstad med flere brostensbelagte gader og velbevarede ikoniske bygninger såsom det gamle Rådhus og det gamle Apotek, hvor H.C. Ørsted var i lære på faderens apotek.

Rudkøbing byder på et varieret handelsliv med flere velassorterede specialbutikker samt daglivarebutikkerne: Aldi, Fakta, Netto og SuperBrugsen. Flere gode spisesteder og cafe´er.
Rudkøbings maritime miljø byder på Lystbådehavn, den gamle fiskerihavn med de ikoniske fiskehuse samt industrihavnen med det "Gamle Pakhus" og de gamle sejlskibe samt den spanske trappe. Havnefronten strækker sig over 1000 meter og byder på fine bademuligheder med badebro ved lystbådehavnen, Søbadeanstalten og den børnevenlige strand ved Bellevue. Multibane og parkurbane findes ved lystbådehavnen.

Børnefamilien tilbydes vuggestue, børnehaver, skole og friskole samt byens aktive foreningsliv. Ligeledes kun 10 min kørsel til dejlig badestrand ved Drejet i Spodsbjerg. Her finder du også noget af Langelands bedste fiskevand med udlejning af små fiskebåde samt Put And Take sø.

Inden for 30 minutters kørsel fra ejendommen nås mange gode oplevelser såsom :

18 hullers golfbane i kuperet terræn med udsigt over Langelandsbæltet. Banen er spilbar året rundt.

Vilde heste. En flok på ca. 60 heste som lever frit i indhegnet naturområde

Skovsgård Gods. Økologisk landbrug med tilknyttet museer, økologisk madmarked og cafe

Tranekær Slot, hvor du kan gå en tur i TICKON - en slotspark fyldt med kunstformen "Land art"

Gode muligheder for sejlads i havkajak, wind- / kitesurfing samt dykning på vrag og undervandsjagt.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Anne Merete Kristine Pedersen på tlf. 29255016 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Vesterbyvej 1

5900 Rudkøbing

boligID: 10987

Kontantpris

1.295.000 DKK

Udbetaling

65.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.876 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

5.596 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

4.770 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

199 m2

Værelser

6

Grundareal

6280 m2

Byggeår

1856

Energimærke

E

Etager

3

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Vesterbyvej 1, 5900 Rudkøbing.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Anne Merete Kristine Pedersen på 29255016 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering