280 kvm bolig og 380 kvm. erhverv

Erhvervsbygningen udgøres af 380 kvm. hal med 4x4 meter port. Der er ca. 6 meter til kip. Erhvervsbygningen indeholder også: Kontor, bad, toilet og frokoststue. Den ene del af hallen er opvarmet med kalorifer varme. Der er gode tilkørselsforhold til erhvervsbygningen.

Boligen på 280 kvm er arkitekttegnet og fuldmuret - opført i 1990 af velrenommeret lokal bygmester tjenende til hans egen bolig - der er derfor kælet ekstra for detaljerne. Ejendommen er opvarmet med centralvarme fra eget anlæg, men ønsker man fjernvarme er det muligt at blive tilkoblet.

Gårdhave med sydlandsk stemning og stort bassin med mulighed for at holde karper og andre spændende fisk.

Ejendommen er beliggende i Søndersø, som er en driftig handels- og Industri by. Søndersø byder på hele 5 dagligvareforretninger samt spændende specialforretninger i byens hovedgade. Søndersø er en børne- og familievenlig by med vuggestue, børnehave, skole og gymnasium. Et aktivt foreningsliv med et varieret udbud af fritidsaktiviteter i de lokale sportsforeninger samt byens skaterpark.

Den gamle mølle er Søndersø´s vartegn. Søndersø er omgivet af smuk natur, f.eks. ved Dallund Slot, hvor hjertestien indbyder til dejlige motions- og vandreture.


Boligen indeholder:

Bryggers med klinker og gulvvarme. Fra carporten kan du gå tørskoet ind i bryggerset. Fra bryggerset er der udgang til gårdhaven.

Lækkert HTH køkken med granit- og træbordplader. Klinker med gulvvarme.

Spisestue med klinker og gulvvarme.

Opholdsstue med pejs og flot parketgulv. Udgang til terrasse.

Entre med gulvvarme.

Værelse med trægulv (plank) samt udgang til have.

Soveværelse med trægulv (plank) samt udgang til solrig gårdhave.

Badeværelse med flotte granitbordplader, spot i loftet samt væghængt toilet.


1.sal indeholder:

Stor opholdsstue med udgang til terrasse.

Særdeles rummeligt værelse med udgang til balkon med flot udsigt.

Master Bedroom med plankegulv samt dertil hørende badeværelse med spabad, væghængt toilet, spot i loftet samt el-gulvvarme.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Sømarksvej 53, Søndersø så skal du være velkommen til at kontakte Jesper Bou Nielsen på telefon 2087 3232 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Sømarksvej 53
5471 Søndersø
boligID: 8667
Kontantpris 3.395.000,-
Udbetaling 170.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.762,-
Brutto ekskl. ejerudgift 13.407,-
Netto ekskl. ejerudgift 11.992,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 280m2
Værelser 5
Grundareal 2211m2
Byggeår 1990
Energimærke D
Kælderareal 0m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu