placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

280 kvm. bolig beliggende på 2443 kvm. grund

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder skøn 280 kvm. bolig beliggende på 2443 kvm. stor grund på landet i smuk natur. Her kan I gøre tanken om livet på landet til virkelighed, og samtidig har i hverdagens nødvendigheder tæt på. I bosætter jer i fredelige og landlige omgivelser med udsigt over marker, så langt øjet rækker.

Ejendommen er beliggende på marguerit-cykelruten og med 10 minutters kørsel til badestrand. Derudover er der 6 km til Glamsbjerg, som er centrum for ungdomsuddannelser i Assens kommune, og byder derudover på folkeskole, to friskoler og et stort udvalg af vuggestuer/børnehaver. Glamsbjerg har godt foreningsliv, svømmehal, biograf, friluftsbad og mange andre gode tilbud. Der kører skolebus ca. 300 fra ejendommen.

Ejendommen rummer muligheder for den store eller sammenbragte familie. Soveafdeling på 1. salen samt teenager- afdeling i længe i stueplan med egen indgang fra gårdsplads. Haven med blomme-, æble-, pære- og valnødtræ danner ramme om skønne udeoplevelser ligesom muligheden for at være selvforsynende kan udleves.

Ejendommen er løbende renoveret bl.a med engoberet tegltag fra 2005 og 1.sal fra 2006. Ejendommen opvarmes med pillefyr, som forsynes med træpiller fra 5 ton silo. Til ejendommen hører garage med port og god loftshøjde med plads til lift. Ligeledes fritliggende værksted med port og betongulv.

Velkommen indenfor i denne skønne bolig, som præsenterer sig flot med hall åben til kip og lækkert lysindfald via stort glasparti. Rummeligt køkken-alrum med klinker med gulvvarme og egen hjemmebar. Skøn opholdsstue med plankegulv og dobbelt fransk dør til køkken-alrum. Dejligt badeværelse med brus og badekar samt gulvvarme og spot i loftet.
Husets anden afdeling byder på 2 rummelige værelser med klinker og gulvvarme samt stue / aktivitetsrum med udgang til gårdsplads via dobbelt fransk dør. Fyrrum og bryggers med udgang til garage.

1. sal med repos med plankegulv. Fordelergang med plankegulv. 2 skønne værelser med kvist og plankegulv.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Heidi Stampe Nielsen på tlf. 20160209 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Vistorpvej 52

5620 Glamsbjerg

boligID: 10996

Kontantpris

1.895.000 DKK

Udbetaling

95.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.955 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

8.135 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

6.963 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

280 m2

Værelser

8

Grundareal

2443 m2

Byggeår

1922

Energimærke

D

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Vistorpvej 52, 5620 Glamsbjerg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Heidi Stampe Nielsen på 20160209 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering