239 kvm gedigen bolig med 44 kvm garage

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder 239 kvm stor bolig i 2 plan med gode anvendelses- og udnyttelsesmuligheder. Boligen rummer med sine mange kvadratmeter fint den store familie, hvor der både er plads til at være samlet i den store rummelige stue og hvor der er plads til, at man kan trække sig tilbage og være sig selv.

Boligen ligger tilbagetrukket på blind sidesidevej ad Rugårdsvej, hvorfra man har let adgang (10 minutter) til det fynske motorvejsnet samt blot 10-15 minutter til Odense centrum.

I stueplan bliver du budt velkommen i stor flot entré med flotte mørke gulvklinker, spindeltrappe samt lyse rå vægge. Herfra får man straks fornemmelsen af, at man her har med et gedigent hus at gøre, hvor originalitet og charme er i centrum.
Fra entreen er der adgang til nyere køkken fra 2008, med masser af skabsplads samt mindre spisekrog. Fra køkkenet er der adgang til husets hjerte og samlingspunkt – den store stue med udgang til sydvendt terrasse. Her er naturligvis åben pejs i flotte materialer, som bidrager til den daglige hygge i de kolde måneder. Nuværende ejer benytter brændeovn. Det store glasparti og terrassedør mod syd sørger for et godt og naturligt lysindfald. Endvidere adgang til mindre stue/spisestue, med synlige loftsbjælker og igen godt og naturligt lysindfald fra stort vinduesparti og terrassedør mod syd.
Badeværelse med flotte rød/brune klinker, brus og sauna. Her er naturligvis gulvvarme.
Stort og lyst soveværelse.
Stort bryggers med udgang/bagindgang til og fra haven.

For enden af spindeltrappen bliver du budt velkommen til husets 1. sal, som er godt udnyttet med 3 store værelser, fordelergang med god skabsplads og badeværelse.
Fra det vestlige værelse er der udgang til stor overdækket altan, hvor der er god plads til havemøbler / loungeset. Fra det østlige værelse er der udgang til mindre ´balkon´, hvor der kan åbnes op for morgensolen.
Værelserne har grundet deres kvadratmeter mange gode anvendelsesmuligheder alt efter behov. Eksempelvis har det midterste værelse tidligere været 2 værelser, hvilket nemt kan genetableres.

Der kan efter aftale med sælger medfølge materialer til nyt gulv på 1. sal.

Til boligen høre 44 kvm stor garage med nyere tag fra 2015 samt mindre drivhus.

Boligen er beliggende på 1.309 kvm stor grund, som primært er udlagt med græs og terrasse, hvor funktionalitet og plads til leg er i fokus. Her er god plads til diverse spil og leg når hele familien er samlet.


Kontakt Henny på 2091 6968 eller Flemming på 2016 1299, som står for fremvisning af denne skønne ejendom.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Rugårdsvej 383, Odense NV så skal du være velkommen til at kontakte Henny Ruth Jensen på telefon 2091 6968 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Rugårdsvej 383
5210 Odense NV
boligID: 9502
Kontantpris 1.875.000,-
Udbetaling 95.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.287,-
Brutto ekskl. ejerudgift 7.974,-
Netto ekskl. ejerudgift 6.860,-
Type Villa
Bolig (BBR) 239m2
Kælderareal 0m2
Værelser 7
Grundareal 1309m2
Byggeår 1972
Energimærke C
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu