217 kvm. arkitektonisk lækker bolig. 50 kvm. dobbeltgarage / gildesal med udgang til terasse via dobbelte franske døre.

Ejendomsmægler boligtilbolig udbyder 217 kvm. arkitektonisk lækker bolig. 50 kvm. dobbeltgarage / gildesal med udgang til terasse via dobbelte franske døre beliggende i Langeskov. 50 kvm. garage / gildesal fra 2009 med udgang til terasse via dobbelte franske døre. I tilstødende lokale er bord med underskabe fra Svane Køkken. Lukket have med flere solrige terasser. Bålsted indbyder til hygge sammen med børnene. Langeskov har togforbindelse til Odense, København og Århus. En aktiv by med gode indkøbsmuligheder, vuggestue, børnehave, skole samt et godt foreningsliv. Ejendommen indeholder: Entre med plankegulv, spot i loftet og trappe til 1.sal. Lækker opholdsstue med plankegulv og dejligt lysindfald. Rummeligt køkken med fantastisk lysindfald. Kogeø med granitbordplade. Lyst og venligt køkken med træbordplader samt klinker med gulvvarme. Spisestue med klinker og gulvvarme samt udgang til terasse via fransk dør. Dejligt bibliotek / kontor med plankegulv med gulvvarme. Udgang til have. Badeværelse med spa, dobbelt håndvask, væghængt toilet og brus. Gulvvarme og spot i loftet. 1. salen indeholder: Værelse med plankegulv. Fordelergang med parketgulv. Værelse med parketgulv og hems. Værelse med hems og godt lysindfald. Soveværelse med parketgulv og walk-in-closet. Badeværelse med brus, gulvvarme og spot i loftet. For en uforpligtende fremvisning kontakt sælger Kit på tlf: 2263 0118, som selv fremviser sin dejlige ejendom.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se 41, Rønningevej, Langeskov så er du være velkommen til at kontakte Kit Prüsse på telefon 2263 0118 eller maile til sælger kit.prysse@hotmail.dk og aftale en uforpligtende fremvisning.

Rønningevej 41
5550 Langeskov
boligID: 9014
Kontantpris 2.198.000,-
Udbetaling 110.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.484,-
Br / Nt ekskl. ejerudgift 9.436,-
Type Villa
Bolig (BBR) 217m2
Værelser 7
Kælder 0m2
Grundareal 857m2
Byggeår 1936
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu