placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

194 kvm. velholdt villa i 2 plan i veletableret villa kvarter.

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder 194 kvm. velholdt villa i 2 plan i veletableret villa kvarter. Ejendommen er beliggende ud til stort grønt naturområde med stier, hvor du kan få mange fine løbe og cykelture eller måske du bare vil nyde den skønne natur sammen med familien.

Ejendommen har en ideel beliggenhed for børnefamilien med daginstitution og indkøb inden for en afstand af 500 meter.

Velanlagt prydhave med skøn og ugenert terrasse.

Velkommen indenfor i denne skønne bolig, som præsenterer sig flot med rummelig entre med klinker, garderobe og trappe til 1. sal. Fra entreen er der adgang til gæstetoilet i stueplan. Lækkert og velholdt SVANE Køkken med spiseplads. Spisestue med parketgulv og opholdsstue med tæppe en-suite. Spise- og opholdsstue præsenterer sig flot med dejligt lysindfald, hyggelig atmosfære og god rumfornemmelse. Stor opholdsstue med skønt lysindfald kan også anvendes som aktivitetsrum med bordtennis, hjemmebiograf eller fitnessrum. I stueplan finder vi også bryggers med indgang fra carport samt værelse.

1.salen er veldisponeret med rummeligt repos med kvist og plads til kontor, hyggekrog med playstation eller sybord. Reposet byder på indbyggede skabe. Skønt og rummeligt soveværelse med indbyggede skabe og udgang til østvendt svalegang. Rummeligt badeværelse med brus, badekar og bidet. Fra badeværelset er der adgang til sauna. Stort og rummeligt gavlværelse kan opdeles til 2 gode værelser.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme. Til ejendommen hører også udhus i forlængelse af carport.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Grethe Signe Malig Larsen på tlf. 61260423 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Næsbygårdsvej 27

5270 Odense N

boligID: 11051

Kontantpris

3.250.000 DKK

Udbetaling

165.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.721 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

13.934 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

11.984 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

194 m2

Værelser

6

Grundareal

894 m2

Byggeår

1972

Energimærke

E

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Næsbygårdsvej 27, 5270 Odense N.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Grethe Signe Malig Larsen på 61260423 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering