placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

170 kvm. et-plans parcelhus med isoleret værksted

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder 170 kvm. et-plans parcelhus med isoleret værksted. Ejendommen skaber perfekte rammer for hjemmearbejdsplads eller liberalt erhverv med afdeling med egen indgang med kontor og badeværelse samt adgang til isoleret værksted, som kan anvendes til lager for webshop, showroom o.lign.

Ejendommen er beliggende på 900 kvm. grund med skøn prydhave og overdækket terrasse med hængekøje og vinranker - fantastisk sydlandsk stemning, hvor siestaen nydes i hængekøjen,

Nørre Aaby er en dejlig by med gode indkøbsmuligheder samt togforbindelse til Jylland og Odense. Nørre Aaby har 2 skoler begge med 0-10 klasse samt vuggestue og børnehave. Sportsfaciliteter findes i Nørre Aaby Idrætspark, som byder på fodboldbaner, tennisbaner samt hal og motionscenter.

Velkommen indenfor i denne skønne bolig. Fra den overdækkede terrasse, som tidligere har fungeret som carport, træder vi indenfor i husets bryggers. Det er i denne afdeling af huset, at det er oplagt at drive liberalt erhverv. Her er ejendommen udover bryggers disponeret med badeværelse med brus, samt 2 gode værelser med parketgulv, som kan anvendes til kontor og mødelokale. Lækkert køkken-alrum med klinker og dejligt lysindfald. Fra køkken-alrum er der udgang til terrasse. Fra køkken-alrum er der adgang til værelse, som også fint kan anvendes som gæsteværelse og kontor. Skøn og rummelig spise- og opholdsstue en-suite, hvor du har mulighed for at beværte din store familie eller forretningsforbindelser. Fra stuen er der udgang til terrasse. I denne afdeling af huset finder du også entre med klinker, lækkert badeværelse med brus og gulvvarme samt rummelig soveværelse med parketgulv. Ekstra værelse som f.eks. også kan bruges, når børnene er små, og far og mor har behov for at kunne høre den lille om natten.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Anders Poul Mygind Strandgaard på tlf. 22738393 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Aabylundvænget 5

5580 Nørre Aaby

boligID: 11056

Kontantpris

1.795.000 DKK

Udbetaling

90.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.411 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

7.735 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

6.625 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

170 m2

Værelser

7

Grundareal

900 m2

Byggeår

1986

Energimærke

B

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Aabylundvænget 5, 5580 Nørre Aaby.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Anders Poul Mygind Strandgaard på 22738393 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering