127 kvm. beboelse med soveværelse og 3 børneværelser samt 70 kvm god og tør kælder indrettet med the-køkken samt 2 disponible rum.

Ejendomsmægler boligtilbolig udbyder bolig med 127 kvm. beboelse med soveværelse og 3 børneværelser samt 70 kvm god og tør kælder i boligkvalitet indrettet med køkken med spiseplads, 2 disponible rum samt badeværelse med brus. Beliggende i Skalbjerg med togforbindelse til Odense og Fredericia. Fibernet indlagt på ejendommen. Her får man meget hus for pengene - ideelt til førstegangskøberen, som er ved at stifte familie. Ti ejendommen hører lukket og ugenert have med frugttræer samt værksted med port og betongulv. Ejendommen opvarmes med oliefyr, men der er mulighed for at indlægge naturgas. Ejendommen indeholder: Entre med trappe til 1. sal. Badeværelse med brus og gulvvarme. Køkken med spiseplads. Spise- og opholdsstue med plankegulv og udgang til stor og dejlig terasse. Værelse med plankegulv. 1. sal indeholder: Repos med plankegulv. Soveværelse med plankegulv og hems. Walk in closet /garderobe med plankegulv. Værelse med hems Værelse med kvist med adgang til isoleret loft / depotrum via loftslem. Kælder indeholder: Køkken med spiseplads. 2 disponible rum. Toilet med brus Bryggers med klinker For en uforpligtende fremvisning kontakt sælger, Erling på tlf: 28142906, som selv fremviser sin ejendom.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se 21, Søndergade, Vissenbjerg så er du være velkommen til at kontakte Erling Vinther Andersen på telefon 2814 2906 eller maile til sælger erling@ea-sundhed.dk og aftale en uforpligtende fremvisning.

Søndergade 21
5492 Vissenbjerg
boligID: 9098
Kontantpris 895.000,-
Udbetaling 45.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.252,-
Br / Nt ekskl. ejerudgift 3.894,-
Type Villa
Bolig (BBR) 127m2
Værelser 7
Kælder 0m2
Grundareal 678m2
Byggeår 1940
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu