placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Kanon flot lejlighed klar til indflytning

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler præsenterer nu en rigtig flot lejlighed for den kvalitetsbevidste køber som ønsker det bedste af det bedste. Lejligheden er 100% gennemrenoveret og står med nyt køkken, bad, el, VVS, gulve, skabe og med glatte vægge. Med andre ord skal du blot indrette med dine egne møbler og herfra nyde beliggenheden i gå afstand til centrum, Munke Mose park og å-stien til turen i det grønne. Bliver du sulten er der gode muligheder i høj kvalitet længere ned af gaden eller du kan gå op til Byen med de mange gode restauranter og caféer.

Lejligheden indeholder entre med plads til en mindre garderobe. Der er lækkert nyt køkken fra Designa. Alle hårde hvidevare er nye og ubrugte. Badeværelset er ligeledes fra Designa og bemærk her de store fliser som er en ekstra luksus. Der er naturligvis gulvvarme. Der er 2 gode stuer med fin plads til spisende gæster og efterfølgende hygge i opholdsstuen. Soveværelset har masser af skabsplads. Skulle du mangle plads til opbevaring er der 2 gode kælderrum.

Lejligheden ligger i en flot ejendom, som er en del af en velfungerende ejerforening. I gården er der mulighed for cykelparkering.

En unik mulighed for at bo lidt midt i byen.

Ring til boligtilbolig.dk på 7020 2-4-6-8 og aftal en fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Boligtilbolig.dk, Thomas Kildemoes på tlf. 70202468 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Læssøegade 18

5000 Odense C

boligID: 11174

Kontantpris

2.450.000 DKK

Udbetaling

125.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.922 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

12.412 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

10.112 DKK

Type

Ejerlejlighed

Bolig (BBR)

89 m2

Værelser

3

Byggeår

1896

Energimærke

D

Etager

1

Altan

0.0000

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Læssøegade 18 st, 5000 Odense C.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Boligtilbolig.dk, Thomas Kildemoes på 70202468 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering