placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder charmerende murermestervilla, som præsenterer sig smukt med den originale arkitektur. Skøn frugt- og køkkenhave, som ligger ugenert bag ejendommen. Haven byder på æble- , pære-, kirsebær og blommetræ samt blåbær, hindbær, ribs og solbær. Huset er lokalt kendt som "Tandlæge huset" og "orkide huset", da der i tidernes morgen har været drevet gartneri og efterfølgende tandlægepraksis fra ejendommen . I forhaven vil man kunne etableres gode parkeringsforhold. Ejendommens beliggenhed ud til Fåborgvej, med et dagligt flow af potentielle kunder, giver gode betingelser for at kombinere boligen med liberalt erhverv.

Offentlig transport i form af bus findes i gå-afstand.

Vester Skerninge er en velfungerende landsby beliggende ca. 13 km fra Svendborg og Faaborg. Gode indkøbsmuligheder i Dagli´Brugsen og hos bageren. Apotek og bibliotek byder denne skønne by også på. Vester Skerninge Kro er kendt for sine kulinariske oplevelser. Børnehave, skole og friskole danner fine rammer for det gode familieliv. Vester Skerninge Hallen byder på idrætsfaciliteter for hele familien. 5 km til lystbådehavnene Ballen Havn og Fjellebroen Havn.

Velkommen indenfor i denne klassiske murermestervilla. I stueplan byder ejendommen på entre med trappe til 1. sal. Værelse / kontor med dejlig udsigt til have. Fra køkkenet er der ligeledes flot udsigt til have. Spisestue med dejligt lysindfald samt brændeovn og udgang til skønt "orangeri". Hyggelig opholdsstue med dejligt lysindfald.

1. salen byder på rummeligt gavlværelse med plankegulv - kan opdeles til 2 værelser. Rummeligt værelse med plankegulv og kvist, som giver et dejligt lysindfald. Værelse med plankegulv. Badeværelse med brus.

Kælderen rummer vaskekælder og 2 disponible rum.

Ejendommen opvarmes med Naturgas. Svendborg kommune har planer om at der lægges fjernvarme ud i området.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Tove Eriksen på tlf. 2249 9548 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Fåborgvej 98

5762 Vester Skerninge

boligID: 11101

Kontantpris

600.000 DKK

Udbetaling

30.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.601 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

3.584 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

2.830 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

115 m2

Værelser

6

Grundareal

1294 m2

Byggeår

1937

Energimærke

E

Etager

3

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

IMG_7339
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Fåborgvej 98, 5762 Vester Skerninge.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Tove Eriksen på 2249 9548 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering