placeholder
Galleri
Kort
Fremvisning

300 meter til badestrand, skov og havn med kulturhuset Banjen

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder skøn byggegrund i gå-afstand til skøn badestrand og en af danmarks smukkeste bøgeskove, "Vestre Stigtehave", med flotte gamle krogede træer - langelandsk urskov med 40 arter af træer og buske samt en mindre samling af eksotiske træer. Ved Vestre Stigtehave finder du også bålplads og shelter.

Grunden er byggemodnet.

Lohals er en charmerende havneby beliggende på toppen af Langeland. Lohals Gl. Havn var tidligere byens livsnerve og fungerede som trafik- og fiskerihavn. I dag byder Lohals Gl. Havn på autentisk maritim atmosfære, og skønne musikalske oplevelser om sommeren i kulturhuset Banjen. Lohals byder også på moderne lystbådehavn, hvor sejlbåden eller motorbåden ligger godt beskyttet med udgangspunkt for skønne sejlture til Lundeborg, Dageløkke og Thurø. Lohals er porten til det Sydfynske Øhav - et perfekt sted at have båden liggende.

Om sommeren byder Lohals på flere gode spisesteder. Dine friske fisk fanger du måske selv eller henter ved kutteren på havnen. Dagli´Brugsen i Lohals byder på et bredt udvalg af dagligvarer. Brødene fra bageren i Lohals - en udsøgt kulinarisk oplevelse - har vundet flere priser ved konkurrencen "Danmarks bedste brød og kager", der arrangeres af foreningen Bager og Konditormestre i Danmark.

Farvandet omkring Langelands nordligste spids giver ideelle betingelser for fiskeri, havkajak og windsurfing.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Henning Pedersen på tlf. 70202468 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Smedegade 18A

5953 Tranekær

boligID: 11043

Kontantpris

695.000 DKK

Udbetaling

35.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

271 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

3.855 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

3.030 DKK

Type

Helårsgrund

Grundareal

1303 m2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

Facetune_23-06-2022-10-18-01
Michella Elbek
Boligtilbolig.dk
Daglig leder, Ejendomsmægler

Michella Elbek er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Smedegade 18A, 5953 Tranekær.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Henning Pedersen på 70202468 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering