Åbent hus søndag, 29. maj 11:00 - 12:00
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder 210 kvm bolig og 158 kvm. uudnyttet 1. sal. Såfremt man udnyttede 1. salen til bolig, vil man få den smukkeste havudsigt over det sydfynske øhav til Lyø og Lillebælt med Als i horisonten. Området er yderst attraktivt og kendt for den smukke udsigt og nære beliggenhed til skov med uberørt natur. I umiddelbar nærhed finder du Faldsled med lystbådehavn og den berømte Faldsled Kro samt Damsbo Strand, som er et yndet udflugtmål for badegæster og vandsport såsom havkajak, wind- og kitesurfing. Spiller du Golf er beliggenheden i top med kort køreafstand til 18-hullers golfbane beliggende i kuperet terræn i det skønne Svanninge bakker - De Sydfynske Alper, hvor du også finder fantastiske vandre- og cykelruter.

Kort afstand til Håstrup med friskole, vuggestue, børnehave og SFO. I Håstrup er der et aktivt fritidsliv med bl.a. gymnastik- / idrætsforening, billardklub og cykelhold.

Ejendommen er beliggende på 4000 kvm. grund med tilhørende 270 kvm. tidligere frugtlade, som i dag fungerer som værksted. Her er muligheden for at udleve alle dine kreative drømme og gøre dine ideer levende.

Ejendommen trænger til modernisering, men rammerne er gode og solide. Den 4000 kvm. grund er i dag bevokset, men kunne blive til skøn park, eller måske du drømmer om at blive selvforsynende med grøntsager og frugt - fårene er der også plads til. Lad ikke drømmen vente - ejendommen søger dig, som drømmer om at skabe din egen unikke liebhaverbolig.

Velkommen indenfor i denne spændende bolig, som byder på bryggers med adgang til fyrrum samt 2 depotrum, hvor der er masser af plads til fryseren og de henkogte frugter. Fra bryggerset træder vi indenfor i husets fordelergang med adgang til 2 gode værelser samt badeværelse med brus og badekar, som fungerer optimalt for børnefamilien. Skønt og rummeligt landkøkken med granit og træbordplader samt spiseplads med dejlig udsigt til haven. Køkkenet er charmerende med synlige loftsbjælker og dejligt lysindfald. Spot over køkkenbord og vask skaber fine arbejdsbetingelser i køkkenet - det er her de hjemmebagte rugbrød og de gode måltider tilberedes og serveres med glæde og kærlighed.
Fra køkkenet bevæger vi os ind i den hyggelige spisestue med brændeovn. Fra spisestuen er der adgang til entre og soveværelse samt via fransk dør skøn opholdsstue med synlige bjælker og dejligt lysindfald. Fra opholdsstuen bevæger vi os ud i den hyggelige pejsestue, hvorfra der er udgang til overdækket terrasse og haven.

Ejendommen opvarmes af luft-til-vand varmepume.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Dorthe Arnsfelt Larsen på tlf. 21616668 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Halsmose 15

5600 Faaborg

boligID: 11000

Åbent hus

Søndag, 29. maj

11:00 til 12:00

Kontantpris

998.000 DKK

Udbetaling

50.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

3.106 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

5.101 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

4.119 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

210 m2

Værelser

7

Grundareal

4006 m2

Byggeår

1870

Energimærke

G

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Halsmose 15, 5600 Faaborg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Dorthe Arnsfelt Larsen på 21616668 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering