placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Velkommen til Dyrhøjevej 44 - en villa med naturen lige uden for hoveddøren med udsigt til åbne marker (se 720 graders videoerne på boligtilbolig.dk)

Villaen på Dyrhøjevej 44 er ideel for førstegangskøberen, da huset er godt vedligeholdt af nuværende ejer gennem dennes ejertid. Der er gode muligheder for at skabe et åbent køkken-alrum i stueplan. Bestil endelig en fremvisning og sælger, Torsten, vil kunne give dig en rundtur i huset, hvor I kan drøfte, hvordan villaen kan modificeres således den passer til dine behov!

Villaen ligger i udkanten af Kaslund og kun ca. 10 minutters kørsel fra Aarup, hvor der er gode muligheder for indkøb og tilmed gode pasningsmuligheder for evt. børn i familien. I Aarup er der også togstation så man let kan komme mod Odense eller Middelfart.

Villaen rummer i stueplan: Entré, pænt badeværelse med gulvvarme og stor bruseniche, stort bryggers med vaskesøjle og god plads til opbevaring, nydeligt køkken m. adgang til viktualiekælder med lem til mindre kælderrum, stor stue med flot view over markerne. På 1. salen to værelser, som i dag er sammenhængende, men som nemt kan inddeles i 2 separate værelser.

Til huset hører carport, redskabsrum samt stor overdækket terrasse. Sælger har i 2016 fået varmepumpe (luft-til-vand) installeret.

Huset er indflytningsklart, men stadig med gode muligheder for at ændre rum-inddelingen så den passer bedre til ny ejers behov.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Torsten Skov Fix på tlf. 51808281 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Dyrhøjevej 44

5610 Assens

boligID: 10997

Kontantpris

895.000 DKK

Udbetaling

45.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.407 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

3.889 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

3.321 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

127 m2

Værelser

3

Grundareal

1000 m2

Byggeår

1947

Energimærke

C

Etager

3

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Dyrhøjevej 44, 5610 Assens.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Torsten Skov Fix på 51808281 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering