Nyhed
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Skønt byhus, som må anvendes som fritidsbolig

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder skønt byhus, som må anvendes som fritidsbolig. Huset er beliggende på rolig og lukket vej. Skøn, solrig og ugenert have. Kort afstand til off. transport. I cykelafstand nåes gågaden i den smukke købstad, badestrand, søbadeanstalt, skov og lystbådehavn.

Dette skønne byhus byder i stueplan på baggang med udgang til have og solrig terrasse. Badeværelse med brus og gulvvarme. Køkken med god bordplads. Spise- og opholdsstue en-suite med dejligt lysindfald. Entre med trappe til 1. sal.

1. salen byder på stort rummeligt soveværelse med plankegulv og dejligt lysindfald.

Huset rummer gode muligheder til anden fordeling af rum. F.eks. kunne entreen lægges til stue eller køkken. 1. salen kunne indrettes med 2 værelser eller soveværelse med walk-in-closet.

Rudkøbing er en smuk og velbevaret købstad med flere brostensbelagte gader og velbevarede ikoniske bygninger såsom det gamle Rådhus og det gamle Apotek, hvor H.C. Ørsted var i lære på faderens apotek. Rudkøbing byder på et varieret handelsliv med flere velassorterede specialbutikker samt daglivarebutikkerne: Aldi, Fakta, Netto og SuperBrugsen. Flere gode spisesteder og cafe´er.
Rudkøbings maritime miljø byder på Lystbådehavn, den gamle fiskerihavn med de ikoniske fiskehuse samt industrihavnen med det "Gamle Pakhus" og de gamle sejlskibe samt den spanske trappe. Havnefronten strækker sig over 1000 meter og byder på fine bademuligheder med badebro ved lystbådehavnen, Søbadeanstalten og den børnevenlige strand ved Bellevue. Multibane og parkurbane findes ved lystbådehavnen. Børnefamilien tilbydes vuggestue, børnehaver, skole og friskole samt byens aktive foreningsliv.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Jan Birkedal Enevoldsen på tlf. 20481020 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Spodsbjergvej 54B

5900 Rudkøbing

boligID: 10949

Kontantpris

445.000 DKK

Udbetaling

25.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.256 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

1.958 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

1.665 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

83 m2

Værelser

2

Grundareal

369 m2

Byggeår

1890

Energimærke

F

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden, og især Jakob som var mægler på sagen fremstod kompetent og imødekommende hele vejen igennem.

Pernille og Søren

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Spodsbjergvej 54B, 5900 Rudkøbing.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Jan Birkedal Enevoldsen på 20481020 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering