Købsaftale underskrevet
placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Nu udbyder Boligtilbolig.dk denne hyggelige 2-værelses lejlighed i den veldrevne ejerforening Gartnergaarden i Odense C. Beliggenheden er yderst central med kort afstand til indkøb og byens puls. Herudover ligger Odense Universitet i cykelafstand (3,5 km). Herudover vil man inden for det næste års tid kunne benytte sig af letbanen, som kommer til at køre tæt ved ejendommen.

Lejligheden indeholder: Entré og fordelingsgang, lys stue med store vinduer i karnap mod gaden, soveværelse med udgang til altan, nydeligt køkken med lille spiseplads ved vindue samt badeværelse m. brus.

Lejlighedens størrelse og beliggenhed gør, at den er oplagt som forældrekøb.

Til lejligheden følger brugsret til loftsrum og et aflukke i kælderen, fælles gårdhave samt adgang til nyrenoveret vaskekælder i naboopgangen. Der er desuden mulighed for leje af p-plads i ejendommens gård (først til mølle-princip).

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Helle Nyhuus på tlf. 2890 6485 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Gyldenløvesgade 4

5000 Odense C

boligID: 10942

Type

Ejerlejlighed

Bolig (BBR)

61 m2

Værelser

2

Byggeår

1938

Energimærke

D

Etager

1

Altan

0.0000

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden, og især Jakob som var mægler på sagen fremstod kompetent og imødekommende hele vejen igennem.

Pernille og Søren

jakob_boesen
Jakob Præstegaard
boligtilbolig.dk
Ejendomsmægler

Jakob er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Gyldenløvesgade 4 2, 5000 Odense C.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Helle Nyhuus på 2890 6485 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering