placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Hyggelig bolig i landlige omgivelser med udsigt til flot natur

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder hyggelig bolig i landlige omgivelser med udsigt til flot natur. Her er fred og ro, og du kan høre fuglene synge og se harerne og dådyrene på marken.

Her har du muligheden for at bo billigt med lave driftsudgifter, da ejendommen opvarmes med brændefyr. Haven giver mulighed for at være selvforsynende med bær, frugt og grøntsager. Måske du også drømmer om at holde høns ?

Ejendommen er beliggende 10 km fra Bogense, hvor der er gode handlemuligheder og hyggelig købstads stemning.

Ejendommen indeholder:
Entre med indgang fra indkørsel. Dejligt køkken fra 2016 med flot egetræsbordplade samt spiseplads. Hyggelig stue med plankegulv og udsigt over marker, hvor dyreliv og årstidernes skiften dagligt giver nye oplevelser. Soveværelse med udsigt over marker med rigt dyreliv. Bryggers / fyrrum samt badeværelse med brus. Fra bryggers er der opgang til loft, hvor der i gavl er etableret et værelse, som IKKE er registreret på BBR-ejermeddelelse.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Inge Lise Kristine Raakilde Jespersen på tlf. 29865272 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Jerstrupvej 69

5400 Bogense

boligID: 10854

Kontantpris

495.000 DKK

Udbetaling

25.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

978 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

3.067 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

2.427 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

81 m2

Værelser

3

Grundareal

914 m2

Byggeår

1900

Energimærke

G

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

IMG_7339
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Jerstrupvej 69, 5400 Bogense.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Inge Lise Kristine Raakilde Jespersen på 29865272 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering