placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder flot renoveret helårs- / fritidsbolig med fantastisk udsigt fra opholdsstue på 1. salen over hav og smukt landskab med godserne Nedergård og Steensgaard i baggrunden.
Området omkring ejendommen byder på skønne gå- / cykelture i natur og ved strand og hav. Kan du lide at fiske eller sejle havkajak er området fantastisk. En gåtur i Tickon haven ved Tranekær er en skøn oplevelse, hvor forgængelige kunstinstallationer går i et med naturen.

Cykelafstand til strand og indkøb i DagliBrugsen i Snøde. Ligeledes cykelafstand til busstoppested med forbindelse til Rudkøbing og toget i Svendborg mod Odense.

Fra ejendommens carport går du tørskoet ind i husets bryggers. Fra bryggerset er der adgang til lækkert badeværelse med brus og gulvvarme. Dejligt køkken med spiseplads. Entre/fordelergang med indgang til 2 gode værelser.Gang med trappe til 1 sal.

1. salen byder på lækker opholdsstue med fantastisk udsigt over hav og smuk landskab med godserne Nedergård og Steensgaard i baggrunden. Der er et skønt lysindfald i opholdsstuen, som fremtræder rummelig med et flot udsyn. Soveværelse med skøn udsigt over marker og hav.

Ejendommen er beliggende på grund med nem have og byder også på redskabsskur og carport.

Ejendommen opvarmes med oliefyr

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Tommy Nielsen på tlf. 25797923 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Snøde Bygade 35

5953 Tranekær

boligID: 10851

Kontantpris

1.445.000 DKK

Udbetaling

75.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

715 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

7.340 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

5.913 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

119 m2

Værelser

5

Grundareal

410 m2

Byggeår

1898

Energimærke

C

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Snøde Bygade 35, 5953 Tranekær.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Tommy Nielsen på 25797923 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering