Købsaftale underskrevet
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Ejendom med mange muligheder og egen sø

Boligtilbolig.dk tilbyder dette husmandssted med mange muligheder for den pladskrævende familie. Her er masser af natur, og grunden har egen sø. Der er semi professionelt drivhus, som er brugt til at dyrke orkideer. Desuden er der mulighed for at tilkøbe en lagerhal med betongulv på hele 600 m². På denne bygning ligger der solceller, således man kan holde driftsomkostningerne i bund. Der er desuden mulighed for at købe lidt ekstra jord såfremt man vil have lidt heste gående. Der er tilmed mulighed for at tilkøbe en skov, som man har udsigt til.

Hovedhuset står til renovering, men med mange fine gamle detaljer, som blot skal frem fra de nedsænkede lofter og under tæpperne. Under tæpperne er de originale planker, og man kan hæve loftshøjden og få synlige bjælker, som man ser det i bryggerset/vaskerummet. Der er hele 230 m² beboelse og mangler du plads, er der et kæmpe loft der ligeledes kan udnyttes til beboelse.

Drivhuset er med automatisk vandingsanlæg og med automatiske vinduer, der selv åbner og lukker efter behov. I drivhuset er der hylder, hvor du kan dyrke frugt/ grønt/ planter mm. Har du ikke grønne fingre kan det blive til et super lækkert orangeri med krukker og planter og måske med en swimmingpool.

Da ejendommen er under udstykning kan man være med til at bestemme hvor meget jord/ maskinhal/ skov, der skal indgå i handlen. For nuværende er der ca. 10.000 m² have med mulighed for tilkøb af hal eller skov. Hallen kan tilkøbes for 500.000 kr. og skoven kan tilkøbes for 100.000 kr. pr hektar.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Henrik Svejgaard Rasmussen på tlf. 40843647 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Bøgildshøjvej 10

5260 Odense S

boligID: 10769

Type

Landejendom

Bolig (BBR)

230 m2

Værelser

6

Grundareal

10042 m2

Byggeår

1820

Energimærke

G

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Bøgildshøjvej 10, 5260 Odense S.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Henrik Svejgaard Rasmussen på 40843647 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering