Købsaftale underskrevet
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Indflytningsklar villa i lukket vænge

Ejendomsmægler boligtilbolig tilbyder denne skønne og gennemrenoverede bolig i lukket vænge med god ruminddeling. Villaen er løbende renoveret og fremstår indflytningsklar. Den ligger i populært område tæt på dagligdagens fornødne. Haven er lukket og her er fin terrasse som er delvist overdækket.

Selve villaen rummer den fine indgang til gæster, men i hverdagen bruges indgangen ved bryggers som fint rummer overtøj og fodtøj for hele familien. Fra bryggers er der adgang til køkken alrummet med klinker og masser af plads til stort spisebord. Køkken er holdt i hvidt. Der er udgang til den skønne terrasse og videre til haven. Fra køkken alrum er der dobbelt dør til stuen med god plads til at indrette. Faktisk kan man om ønskeligt dele stuen op så der bliver et ekstra værelse. Fra stuen er der adgang til forældresoveværelset. Her er der eget privat badeværelse med gulvvarme. I villaens modsatte ende finder man børneafdelingen med to gode værelser samt eget badeværelse som i dagligdagen bruges som gæstetoilet.
Til villaen hører stor garage samt skur i haven til redskaber mm. Der er flisebelagt indkørsel med god plads til bilen.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Tuyen Thanh Thi Vu på tlf. 2699 6987 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Markhaven 4

5320 Agedrup

boligID: 10528

Type

Villa

Bolig (BBR)

116 m2

Værelser

4

Grundareal

702 m2

Byggeår

1976

Energimærke

D

Etager

1

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

IMG_7339
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering