Nyhed
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Smuk herskabelig lejlighed ved Odense å

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder denne unikke lejlighed som ligger på 1. sal i hjørneejendom med masser af godt lysindfald. Du ligger midt i byen i gåafstand til alle de mange kulturtilbud som Odense rummer. Er du til naturen er Odense å lige ved lejligheden og der er gode og smukke gåture langs åen. Til den kreative eller andre med brug for ekstra plads kan der til denne lejlighed tilkøbes en høj kælderlejlighed i samme ejendom. Det er en nedlagt butik som kan genåbnes eller bruges til kreativt værksted eller kontor for den selvstændige. Mulighederne er mange.

Mmer en stor entre med masser af plads til overtøj og fodtøj samt hyggemøbel. Fra entre kommer du via dobbelt døre ind i den store opholdsstue. I herskabelig stil er der dobbeltdøre til såvel spisestue som soveværelset. Alle 3 døre er smukke originale døre med fyldninger. Opholdsstuen har indbygget biblioteksreol på 2 vægge. Spisestuen ligger med lysindfald fra 2 sider og er derfor om muligt endnu mere lys. Her er plads til langbord eller stor moderne rundt bord. Fra spisestue er der igen via smuk dobbeltdør adgang til større køkken med spiseplads. I køkken er der viktualerum eller vinrum om afhængig af hvem der bestemmer. Lejligheden har stort soveværelse med skabsplads og der er mulighed for at etablerer en hel skabsvæg. Der er værelse/kontor samt badeværelse i marmor med god plads.

Det er en super fin lejlighed lige i centrum som skal opleves Ring derfor til Kristan Isager på 45403718 og aftal en tid for en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Kristian Isager på tlf. 45403718 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Frue Kirkestræde 16

5000 Odense C

boligID: 10525

Kontantpris

2.998.000 DKK

Udbetaling

150.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

5.089 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

12.145 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

10.716 DKK

Type

Ejerlejlighed

Bolig (BBR)

132 m2

Værelser

4

Byggeår

1849

Energimærke

F

Altan

0.0000

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Frue Kirkestræde 16 1, 5000 Odense C.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Kristian Isager på 45403718 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering