1. række med ugenert havudsigt ved Fyens bedste badestrand

Lækkert og velholdt sommerhus fra 1992 - 54 kvm bolig beliggende på 277 kvm. grund. Ugenert havudsigt fra stue, køkken og terrasse. Fra husets terrasse går du direkte ned på Fyens bedste badestrand. Ishuset er beliggende inden for 500 meter.

4 sovepladeser fordelt på værelse med dobbeltseng og værelse med 2 enkeltsenge. Huset er kendetegnet ved fantastisk lysindfald og flere solrige terrasser.

Varmepumpe mrk. Mitsubishi


Ejendommen indeholder:

Stue med loft til kip, fantastisk lysindfald og ugenert havudsigt samt udgang til terrasse - ligeledes med ugenert havudsigt.

Køkken åben til stue. Fra køkkenet er der ugenert havudsigt.

Soveværelse med dobbeltseng

Værelse med 2 enkeltsenge

Badeværelse med brus og sauna.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Østre Strandvej 156, Otterup så skal du være velkommen til at kontakte Mogens Gedsø Smith på telefon 26616000 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Østre Strandvej 156
5450 Otterup
boligID: 10101
Kontantpris 2.180.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.896,-
Brutto ekskl. ejerudgift 8.889,-
Netto ekskl. ejerudgift 7.864,-
Tjek boliglån
Type Fritidshus
Bolig (BBR) 54m2
Værelser 3
Grundareal 277m2
Byggeår 1992
Etage 1
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu